På tegnepulten ✏️

I det siste har jeg vist frem litt hva jeg jobber med for tiden på sidene mine på Facebook og Instagram. Jeg legger det ut her på hjemmesiden min også, så er alt samlet på ett sted!


13. april

Hipp prest prøver nye triks for å engasjere publikummet sitt! To nye sider med “Illustrert Kommentarfelt” er nå sendt avgårde til LUNCH-bladet! 🎉 Tegneserien kan leses allerede NÅ på Patreon-siden min!


12. april

Etter en uke med påskeferie i Belgia er jeg tilbake på kontoret i Oslo og knoter ned nye ting som skal på trykk. Fra tegnepulten i dag kan jeg vise frem skisse av sjokkerte menighetsdamer! 😦 Jeg lager nå to nye sider med “Illustrert Kommentarfelt” som skal til neste nummer av bladet LUNCH, og deadline er nå på fredag. KOMMER JEG TIL Å REKKE DEADLINE?!! (Spoiler: Ja.)


31. mars

Work in progress 📝 Skisset og tusjet ute på kafé i dag… fordi jeg kan! Siste arbeidsdag før kone og jeg reiser til utlandet på påskeferie 🐣 Men jeg tar med tegnesakene mine læll, fordi en bok tegner ikke seg selv! God helg fra Trondebass 🍺


30. mars

«KNØVL!» er et ord jeg VIRKELIG skulle ønske var i ordboka! #knøvl


29. mars

Tidligere i år signerte jeg kontrakt med et nytt, stort forlag, og jeg er nå i gang med å tegne på min neste store tegneseriebok! 🎉

Det blir en spennende og humoristisk bok som passer like godt til barn som til voksne! Boken skal lanseres i 2024, så jeg har et år på meg å tegne den 🥵

For å gjøre jobben enklere har jeg nå byttet over til et nytt tegneprogram som heter Clip Studio Paint, fordi Adobe Photoshop har blitt jævla dyrt og alt for treigt. I tillegg har jeg fått lånt meg et beist av et tegnebrett, en Wacom Cintiq 24HD, så arbeidsdagene er veldig moro for tiden!


28. mars